Program Keusahawanan IIKANJI

Ini merupakan projek kerjasama antara AHB dengan Kedai Online IIKANJI. Program ini membantu usahawan-usahawan untuk mempromosikan dan memasarkan produk mereka di platform IIKANJI & AHB.


Kelebihan apabila menyertai program ini ialah :

πŸ”» IIKANJI akan mempromosikan produk di website AHB dan di akaun sosial IIKANJI seperti instagram & facebook.

πŸ”» Berpeluang untuk meluaskan khidmat perniagaan sehingga ke Jepun & Korea Selatan pada masa akan datang (kepada usahawan tempatan).

πŸ”» Dapat meluaskan khidmat perniagaan sehingga ke Malaysia (kepada usahawan Malaysia yang tinggal di Jepun & Korea Selatan).

πŸ”» Berpeluang menguruskan premis perniagaan sendiri di dalam bangunan AHB yang dijangka beroperasi pada tahun 2035.

Usahawan juga tidak perlu mendaftar sebagai pelajar AHB untuk menyertai program ini tetapi seperti yang dinyatakan, ada pelbagai kelebihan lain sekiranya mereka mendaftar sebagai pelajar AHB selain daripada kelebihan apabila menyertai kumpulan ini.


SYARAT UNTUK MENYERTAI
PROGRAM KEUSAHAWANAN IIKANJI

πŸ”» Warganegara Malaysia

πŸ”» Mempunyai produk sendiri (produk bercirikan Jepun dan Korea sangat digalakkan seperti kimchi, set sushi, hanbok, dress kimono dan sebagainya)

CARA MENYERTAI
PROGRAM KEUSAHAWANAN IIKANJI

Hubungi pengurus IIKANJI Shopping Centre iaitu Cik Wahidah Binti Samsudin di 0129548634 (Whatsapp saja) dan tunjukkan gambar & detail produk yang anda ingin promosikan bersama di IIKANJI.

KOMISEN

IIKANJI akan mengambil komisen daripada harga produk yang dijual.