AMMAR SOLIHIN

NAMA PENUH :
Muhammad Ammar Solihin Bin Adnan

TEMPAT TINGGAL
Kg Chopin Kanan, Parit, Perak

Akaun Sosial Media :
Facebook


🟩 HASIL KARYA AMMAR SOLIHIN 🟩

🔺 MIKRO ORGA 🔺

EPISOD 0 : Sinopsis

Manusia dalam bahaya! Makhluk yang digeruni telah menyerang manusia! Haris, Ikmal, Haziq dan Adam diberikan tugas menyelamatkan pesakit yang diserang Orga! Namun mereka gagal untuk misi yang pertama ini. Demi menyelamatkan diri daripada dibunuh Orga, Haris tidak sengaja telah menggunakan kuasa Orga sendiri. Kini dia berlawan sebagai Orga untuk meneruskan hidup.

TAHUN TERBIT : 2020

Komik ini juga akan dijual di Kedai Online IIKANJI tidak lama lagi!

🔺 MEMORI ARKAIS 🔺

EDISI 0 : Sinopsis

Mengisahkan seorang remaja yang menjalani kehidupannya sebagai seorang mat rempit dan berlumba haran tidak asing lagi bagi dirinya. Pada suatu hari, Hairi terlibat dalam kemalangan semasa berlumba haram. Namun, dia terselamat. Tetapi, sesuatu yang ganjil berlaku ketika dia sedar. Hari mendapati dirinya bangkit sebagai… Orang lain!

TAHUN TERBIT : 2019

Komik ini juga akan dijual di Kedai Online IIKANJI tidak lama lagi!

🔺 CURSED BLOOD 🔺

Sinopsis

Dayyan ialah seorang anak yatim piatu. Kedua ibu bapanya meninggal dunia ketika dia masih kecil. Kehidupan dia bertukar menjadi gelap selepas mengetahui dirinya mempunyai kuasa mistik yang boleh membongkar siapa dirinya sebenar. Dengan kuasa yang dimiliki, dia dibesarkan dan menentang mahluk-mahluk jahat yang menyebabkan kehidupannya bertukar 360 darjah oleh organisasi yang bernama ‘Shaman Academy’.

TAHUN TERBIT : 2020

Komik ini boleh dibaca secara percuma di sini