Maksud Media, Fungsi dan Jenis | SENI & MEDIA #2

Assalamualaikum semuašŸ˜

Ikut jadual sepatutnya saya menulis mengenai seni & media tapi macam takde idea pula apa nak tulis, haha..maklumlah, post terakhir pon saya tulis pada bulan Jun yang lepas.šŸ˜†

Jadi untuk membuat kerja dengan lebih SMART (lol), saya mula melihat kembali video-video yang pernah saya naikkan sebelum ini di channel YouTube & instagram sebab rasanya saya pernah menaikkan video mengenai seni & media di sana.

MAKANYA!!

Maksud Media (bahagian 1)
Maksud Media (Bahagian 2)
Maksud Media (Bahagian 3)..tapi preview je hurmmm

Jadi berdasarkan kepada post yang terakhir ni, nampaknya saya belum menaikkan lagi video penuh di channel youtube šŸ¤¦

InsyaAllah saya naikkan di channel youtube dan lepas tu saya akan sambung tugas untuk berkongsi info mengenai seni & media di channel youtube saya tu ya hahahašŸ¤£

Okay! Jadi itu saja!šŸ˜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *