KEMPEN TABUNG COVID-19

PKP fasa kedua.. dan kes jangkitan covid masih membimbangkan. Harap semua frontliner dan keluarga mangsa tak putus asa melawan tentera covid ni.

Tak kurang juga yang hilang punca pendapatan, lebih -lebih lagi yang kerja gaji hari, kais pagi makan pagi , gelandangan pon kesian jugakΒ . Masing masing ada bebanan yang perlu ditanggung.. Dan kita tak boleh senang2 nak label / salahkan orang lain.

In shaa Allah, Fiza nak buat kutipan untuk tabung Covid -19 bagi mengurangkan beban mereka yang terjejas. Sebahagian yuran pendaftaran Kelas Online PJJ Sushi akan disumbangkan ke Tabung Covid-19.

Yuran RM80 .. tapi kalau betul2 aplikasikan ilmu sushi ni, sehari RM500 senang senang je sale masuk ( proven). Dan yang paling penting, nikmat bila ada duit sendiri dan kita dapat bantu orang lain. Lebih lebih lagi time gawat macam ni. Bukan masa untuk keyboard warrior, tapi masa untuk jadi warrior sebenar.

Terima kasih buat semua yang telah mendaftar Kelas Online PJJ Sushi. Semoga sedikit sumbangan kita untuk bantu orang lain, akan bertambah kasih sayang Allah kepada kita dan diangkat semula wabak covid ni…

Allah saja yang dapat membalas dengan lebih baik.

#FizaSushi
#PjjSushi
#WakuWaku
#halalsushikit


Artikel ditulis oleh Yuka Fiza untuk FIZA SUSHI. Klik link ini untuk lebih gambar-gambar hasil kerja pelajar PJJ FIZA SUSHI🀩

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *